mariakling.se

Kundinformation

Beställningar

Beställningar görs på sidan "Beställningar & kontakt". Där fyller du i dina uppgifter och i meddelanderutan beskriver du vad du önskar. Inom ett dygn ska du få en återkoppling från mig på din mail. När vi kommit fram till hur du önskar ha det skickar jag en faktura. Priser anges både inklusive och exklusive moms. 

Betalning

När du fått fakturan har du 10 dgar på dig att betala, jag börjar inte sy förrän fakturan är betald. Betalning sker genom swish eller via överföring till konto hos Länsförsäkringar.

Leverans/frakt

OBS! På grund av stor efterfrågan är leveranstiden mycket längre just nu! OBS!
Räkna med att leveranstiden på ett överdrag i grundutförande är ca 2-3 veckor efter att fakturan är betald, önskas material eller färg jag inte har hemma kan det tillkomma ytterligare en vecka. Jag syr på min fritid, därav den långa leveranstiden.
Jag skickar alltid spårbart med posten (skicka lätt) och fraktkostnaden är alltid 50:-. Önskar du leverans med Schenker så meddela mig, observera att Schenker har några dagars längre leveranstid än posten.

Då jag bor på en bondgård kan en svag lagårdsdoft smyga sig med, den går snabbt ur när produkten kommer i annan luft.

Byte/Reklamation:

På broderade varor gäller inget byte eller öppet köp, på varor som ej är broderade gäller 14 dagars öppet köp. Returfrakten betalas av köparen. Se till så att du har stavat eventuell brodyr rätt. Gäller det en felexpediering eller en defekt vara, står jag givetvis för alla frakter. Tag då kontakt med mig så fort du upptäcker felet.

Norge, Danmark, Finland och Island:

Bor du i Norge, Danmark, Finland eller på Island är du välkommen att beställa, men kontakta oss då via Kontaktsidan för att få prisuppgift på frakt och betalningsvillkor.